Logopedie in Apeldoorn

Welkom bij Voice in progress in Apeldoorn! Dé praktijk waar de stem centraal staat. Onze stem kan gezien worden als een instrument. Je kunt leren je stem te gebruiken om effectief te communiceren in welke setting je ook spreekt. Dit kan zijn voor een groot publiek, tijdens een vergadering, de 10-minuten gesprekken op de school van je zoon of dochter, een telefoongesprek, een salesgesprek of een gewoon gezellig gesprek.

Het gaat erom dat je stem klachtenvrij, gezond, duidelijk, overtuigend en ontspannen klinkt. Daarbij is het mogelijk om je stem boeiend te gebruiken om de boodschap over te brengen. Soms kunnen stemklachten dit bemoeilijken. Lees meer over het verhelpen van stemproblemen.

Logopedie

Voice In Progress biedt in Apeldoorn logopedische begeleiding, training en coaching voor kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen met klachten omtrent ademhalen, houding, stemgebruik, communicatie en articulatie.

Specialisatie

Voice In Progress is gespecialiseerd in de volgende aspecten van de communicatie:

  • Stem en Zang; voor coaching/begeleiding van de spreekstem of de zangstem
  • Adem; voor adem- en ontspanningstherapie bij benauwdheid, spanning/stress en onrust
  • Presentatie; voor trainingen/workshops over presenteren/performance en communicatie
  • Stemacteren; voor ondersteuning bij het inspreken/voice over van teksten etc.

Er is aandacht voor de stem, waarbij de mogelijkheden van de stem optimaal worden gebruikt. Daarbij wordt rekening gehouden met voorwaarden voor gezond stemgebruik en de beperkingen van de stem.

Het doel is dat u met zo min mogelijk belemmeringen uw werk, hobby of sociale activiteiten kunt uitvoeren. Kortom, communicatie is alles, laat je stem spreken.

Kwaliteitsregistratie

Suhail voldoet aan alle (jaarlijkse) vakinhoudelijke eisen ten aanzien van na- en bijscholing en heeft in het bijzonder ruime ervaring in communicatie, didactiek, coaching en performance. Voice in Progress is kwaliteitsgeregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. Tevens is Suhail Kwaliteitskringbegeleider, voor de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie (NVLF), van een groep gedreven logopedisten binnen kwaliteitskring Allround Apeldoorn.

Wat is Salsa?

Salsa legt de nadruk op beweging, muziek en gezelligheid met een exotisch tintje. Als we aan salsa denken dan weten we dat bewegen bij elkaar horen en onlosmakelijk aan elkaar verbonden zijn. Laat je meeslepen in het ritme, laat je verrassen door de bewegingen en ervaar de sfeer en gezelligheid, die met deze exotische dans horen.