Algemene voorwaarden

Aanmelden

Als u wilt aanmelden voor logopedie, dan kunt u bellen of mailen. Uw gegevens worden genoteerd, zodat we u kunnen inplannen voor een eerste intake gesprek. Het kan voorkomen dat u op een wachtlijst geplaatst wordt. U kunt ook het contactformulier op de website invullen.

Verwijsbrief en verzekering

De zorgverzekeraar vergoedt de logopedische behandeling als u een verwijsbrief van uw huisarts/ specialist heeft. Indien u van zorgverzekeraar verandert, wilt u dit dan doorgeven aan uw behandelend logopedist.

Tarieven voor een logopedische behandeling

Voice in Progress heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Logopedie zit in het basispakket en wordt vergoed. Voor volwassenen (vanaf 18 jaar) geldt een eigen risico. Voor logopedie zonder verwijzing wordt het NZA-tarief 2018 in rekening gebracht.

Afzeggen van een afspraak

Bent u verhinderd voor uw afspraak? Dan dient u deze 24 uur van te voren af te zeggen. Wanneer u uw afspraak niet of niet tijdig afbelt, kunnen de kosten niet worden gedeclareerd bij uw zorgverzekeraar. Deze kosten zijn dan voor uw eigen rekening.

Betalingsvoorwaarden

U dient in het bezit te zijn van een geldig legitimatie- en verzekeringsbewijs. Facturen dienen binnen 14 dagen voldaan te worden. Vraag naar de uitgebreide betalingsvoorwaarden bij uw logopedist.